News

Gabrielle Union delar en spännande video med sin dotter

Gabrielle Unie delade en video med sin dotter, och fansen kan inte få nog av den lilla flickan. Se spåret här.

Någon sa, ‘Herregud !!! Que chula !! och en kommentator skrev det: ‘Väx lika snabbt som ett vattnat vackert ogräs.’

RELATERAD: Gabrielle Union visar upp sina kurvor vid poolen och fansen är med på det

En fläkt sa: ‘Kaavia ser ut som Gabby i den senaste videon! Hon hade sitt leende, och en kommentator skrev det: “Jag älskar det verkligen! Speciellt efter att ha läst dina 2 böcker! Anslutningen är definitivt där! ‘

Någon annan sa: “Det måste vara kul att spendera kvalitetstid med din dotter!” och en kommentator skrev det: “Lilla tjejen gör mamma stolt.”

RELATERAD: Gabrielle Union presenterar ett nytt arbetsprojekt

En fan sa: “Vi måste ringa moster Cassie på cascrumps för privata lektioner så snart som möjligt”, och en kommentator uttryckte det: “Engagemanget, innovationen, konstnärligheten.”

Gabrielle Unie om sitt förflutna, och hon kunde chockera många människor med något hon sa. Kolla in de tillgängliga detaljerna nedan.

Gaby sa att efter hennes skilsmässa 2006 under ett stopp på hennes bokresa hade hon inga problem att underhålla “f * ckboys”.

Om du inte vet, marknadsför hon sin bok ‘You Got Anything Stronger?’ Och hon sa att hon använde sin skilsmässa från den tidigare NFL -spelaren Chris Howard som ett tillfälle att utforska sina fantasier.

‘Så jag är skild, och som andra frånskilda människor har du en andlig lista. Jag hade en lista med diddles, förklarar hon.

Gaby är 48 och nu gift med den tidigare NBA -stjärnan Dwyane Wade.

“Jag var som,” Här är mina roller i det röda havet av gentleman -samtal som jag skulle vilja se [availability] “Se, titta på deras puls”, sa Unionen till publiken.

Någon sa: ‘Jag menar, du ska ta på dig din klänning och berätta historien om hur du gjorde det’, och en kommentator sa: ” Jag köper bilden i slutet av resan ‘som skickade mig kanten lmao. ‘

.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button