News

Gratis utskrivbara halloween målarbok

Skriv ut dessa målarbok för Halloween för en snabb och enkel Halloween -aktivitet för barnen. Med tio olika målarbok att välja mellan finns det något för varje liten gecko och spöke!

Staplade halloween målarbok

Jag har aldrig riktigt varit konstnär, men jag gillar en bra målarbok. Och båda mina pojkar älskar att måla – en inom raderna, en över hela sidan – så jag försöker alltid hitta roliga målarbok att skriva ut för dem.

Istället för att leta efter andras målarbok i år, tänkte jag att jag äntligen kommer att dela med mig av några egna halloween målarbok!

Jag försökte hindra sidorna från att vara för spöklika, men inte heller för söta, så att det kan fungera för alla åldrar, från småbarn som färgar överallt på sidan, till barn som gillar att färga, måla och förfina.

Det är bra för en klassrumsfest med denna Halloween-ordsökning, denna Halloween-spion och denna Halloween du hellre ställer frågor!

Letar du efter fler roliga Halloween -spel?

Halloween målarbokspaket

Uppsättningen av halloween målarbok innehåller tio olika mönster som sträcker sig från Halloween -karaktärer, från häxor och deras svarta katter till mumier och troll. Det finns lite av allt så att barnen kan välja vad de vill ha och färga vad de vill.

Min rekommendation? Skriv ut en handfull av var och en av sidorna (eller åtminstone dina favoriter) och låt barnen välja sin favorit. Du vet aldrig vilken de kommer att gilla mest – min äldsta ville färga in en Frankenstein -björn, medan min yngsta ville färga mamman på grund av fågeln på bilden.

Du kan se hälften av designalternativen på bilden ovan; resten är tillgängligt om du laddar ner målarbokarna längst ner i detta inlägg!

färgad i Halloween målarbok

Fler gratis Halloween -tryck

Om du älskar dessa Halloween målarbok kommer du att älska dessa andra Halloween -tryck!

  • Monsterbingo – det här roliga Halloween -bingosetet är perfekt för barn med sina vackra monster och monster -tema!
  • Halloween -jaktjakt – massor av roliga pussel och ledtrådar som så småningom kommer att leda barnen till en Halloween -överraskning!
  • Rulla en pumpa paj – ett superenkelt spel som inkluderar barn som rullar tärningar för att dekorera sin egen pumpa!
  • Halloween kvarter jakt – hur många av dessa Halloween -dekorationer kan du hitta i ditt område? En rolig aktivitet för hela familjen!
  • Trick or treat spel – välj pumpor fulla av knep eller godis, ett enkelt aktivt spel för alla åldrar!

Ladda ner halloween målarbok

Ange ditt förnamn och din e -postadress i formuläret nedan för att skriva ut målarbok.

Du kommer att få en länk inom några minuter för att ladda ner PDF -filen till din e -post. Om du inte vill uppge din e-postadress kan du köpa en kopia i min butik här.

Om du inte ser formuläret, klicka här för att komma åt det.

Om du inte ser e -postmeddelandet direkt efter att du fyllt i formuläret, kontrollera dina kampanjer, skräppost och skräpmappar!

Frankenstein björn målarbok

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button