News

Raiders QB Derek Carr sitter på staketet och kommenterar Jon Gruden

Las Vegas Raiders quarterback Derek Carr delar sin åsikt om Jon Gruden efter skammen att Gruden lämnade laget.

Alla i NFL -världen har en åsikt om Jon Gruden och hans mejl, men känslorna runt honom är mer motstridiga för några av Grudens tidigare spelare.

Medan Keyshawn Johnson misstänkte att Gruden var ett “bedrägeri” under sin tid med honom i Tampa Bay, erbjuder Raiders quarterback Derek Carr Gruden sympati.

Med hänvisning till den populära kristna filosofin att älska syndaren trots hatet mot synden gjorde Carr det klart att han inte gillade vad Gruden gjorde, men han brydde sig fortfarande om Gruden som person.

Raiders quarterback Derek Carr på Jon Gruden: “Jag älskar mannen, jag hatar synd”

Carr är inte den enda Raiders -spelaren som har uttryckt blandade känslor för sin tidigare tränare. Josh Jacobs, den återvändande Raiders -stjärnan utarbetad av Gruden i den första omgången av NFL -utkastet 2019, påminner reportrar om att “människor växer” när de tillfrågas om Gruden.

‘Jag har varit tillsammans med den här mannen i tre år nu; “Jag har aldrig känt ett visst sätt om honom”, sa Jacobs. ”Han gnuggade mig aldrig på ett visst sätt. Jag menar, det han sa är vad han också sa i slutet av dagen. Men jag menar, jag litar definitivt på honom. Jag menar, det var för 10 år sedan. Människor växer. ”

Raiders tränare Denzel Perryman, som handlade med Raiders från Carolina Panthers den 1 september, hade redan gett Grudens första kommentarer om DeMaurice Smith tankarna under deras spel den 10 oktober.

“Jag släppte det så fort vi gick ut från mötesrummet”, sa Perryman på söndagen. “Jag var inte fokuserad på det. Fortfarande inte fokuserad på det. Jag menar, jag vet inte vad han sa. Jag skulle ärligt talat inte bry mig längre. Jag vet inte hur många år sedan det var, men mitt fokus den här veckan var särskilt på Bears, inte vad han hade på gång. ”

Medan Grudens e-postmeddelanden indikerar att han har gjort många fiender i NFL, inklusive Johnson, DeMaurice Smith och Roger Goodell, uttrycker hans spelare på Las Vegas Raiders empati för tränaren de har känt under de senaste fyra åren.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button